Leuk om te doen

Spelletjes in het revalidatiecentrum

Bij de wachtkamers en vlakbij het restaurant vind je een aantal spelletjes. Drie-op-een-rij, zoek de handjes, de vloer is lava en zoek de verschillen. Vind jij alle verschillen? En versla jij je broer of zus met ‘drie-op-een-rij’? Je vindt de spelletjes door de snoepjes te volgen. Doe je alle spelletjes, dan maak je kans op een leuke prijs!

Lichtmuur

Vlakbij de ingang vind je de Nebula. Deze zie je door de ramen van de grote ruimte tegenover de receptie. De Nebula is een supergrote lichtgevende muur waar je spelletjes op kunt spelen. Als er geen therapie plaatsvindt, dan mag je op de lichtmuur spelen. Hartstikke leuk om dit samen met je broertjes, zusjes of vriendjes die op bezoek komen te doen.

Onderwijs

Als je bij ons bent opgenomen om te revalideren mis je soms veel van school. Daarom kun je bij ons wanneer het kan óók naar school. Er zit een school vlak naast het revalidatiecentrum, school Lyndenstein. Er wordt dan gekeken naar wat jij nodig hebt zodat niet te veel hoeft te missen. Zo kun je toch leren én revalideren.

Manege Onder de Linde

Achter het revalidatiecentrum, aan de rand van het bos vind je Manege Onder de Linde. Neem samen met je ouders een kijkje. Dat vinden ze daar hartstikke leuk. Vergeet je de paarden niet te aaien? Vooral Doutzen, een prachtig zwart Fries paard, is dol op aaien en knuffelen. Maar ook Sylvester, Misty en Mona willen graag geaaid worden.

Kleurplaat

Pak je potloden, stiften of glitterpennen en kleur de kleurplaat in. Maak een foto van je kleurplaat en mail deze naar cornelia@revalidatie-friesland. Elke maand kiezen we een winnaar uit.