KinderAdviesRaad

Revalidatie Friesland heeft een eigen KinderAdviesRaad. Daar zijn we trots op! De kinderen uit de KinderAdviesRaad praten over belangrijke onderwerpen. Wij willen graag naar de mening van kinderen luisteren. Want wie kunnen nu beter vertellen wat belangrijk is voor kinderen, dan kinderen zelf!

Wat doet de KinderAdviesRaad?

De kinderen uit de KinderAdviesRaad overlegt een aantal keer per jaar met elkaar in het revalidatiecentrum. Dit overleg is een echte vergadering. De kinderen weten van tevoren al over welke onderwerpen wij graag hun mening willen horen. Ook kunnen de kinderen zelf met nieuwe ideeën of wensen komen. Omdat de kinderen duidelijk zeggen wat ze ergens van vinden, helpen ze dokters, verpleegkundigen en andere mensen in het revalidatiecentrum. Zo zorgen we er samen voor dat de zorg en het verblijf bij ons nog beter wordt. 

Wie zitten er in?

Een goed idee?

Heb je vragen of heb je ideeën over hoe het beter of fijner kan bij ons? Dan willen we dat graag weten. Stuur een mailtje naar kinderadviesraad@revalidatie-friesland.nl. Jouw vraag of idee wordt dan besproken worden door de KinderAdviesRaad.